Csináljuk a fesztivált! döntő

Az utolsó fordulóban egy különleges táncos nyitány varázsolja majd el a nézőket a műsor tizennégy fős tánckarával de a zsűri két legendás tagja Balázs Klári és Korda György is meglepetéssel. 2022-es győztes sztárelőadója így Peter Srámek lett közölte az MTVA Sajtó és Marketing Irodája.


Iy2jj19l Zul8m

Most szombaton többek között Judy Wolf Kati Király Viktor Freddie és Ganxsta Zolee is előadnak egy.

. Szabó Gábor - Origo. A finalista dalok között szerepel továbbá Korda. Ma este eldől melyik az évszázad magyar slágere.

Című műsor döntőjébe kilenc dal jutott be köztük olyan ikonikus slágerek mint az Omega együttes Gyöngyhajú lány című dala vagy Kovács Kati Nem leszek a játékszered című nótája illetve az István a király rockopera Szállj fel szabad madár. A döntő dalai. A dobogó második fokára a Gyöngyhajú lány című.

푪풔풊풏풂풍풋풖풌 풂 풇풆풔풛풕풊풗풂풍풕 - NÉZZE VISSZA Utolsó adásához érkezett szombat este a Csináljuk a fesztivált a Duna grandiózus showműsora amelyben 100 év 60 legjobb slágerét mutatták be sosem látott. Ennek az új Csináljuk a fesztivált-nak új topikot kellett volna csinálni mert most e miatt lesz lepontozva a régi ami tényleg csúcs volt. A Duna TV-n futó Csináljuk a fesztivált.

Adásai és az egyes produkciók újranézhetők a Médiaklikken. A lapnak azt is elárulta már együtt. Fináléjában eldől melyik lesz az évszázad slágere a döntőbe jutott kilenc produkció közül.

- Dupla győzelemmel zárult a döntő. A Duna grandiózus show-műsora izgalmas és nagyszabású döntővel zárult kiderült az évszázad legnagyobb magyar slágere. A Korda házaspár extra.

0755 Dehir-győzelem. Március 19-én vette kezdetét a Dunán. A finálé előtti utolsó fordulóban ismét 10 produkcióban bizonyíthattak a Csináljuk.

Csináljuk a fesztivált 2022 április 9-ei adás nézd vissza. Dupla győzelemmel zárult a döntő. Szombat este végéhez ért a tízhetes zenei és stílusutazás.

Teljessé vált a Csináljuk a fesztivált. 6 hours agoA Csináljuk a fesztivált. A 80-as években tett időutazásba több váratlan fordulat is belefért.

2 hours agoA Csináljuk a fesztivált. 14 hours agoA Lady N nyerte a Csináljuk a fesztivált. 2 days agoA Csináljuk a fesztivált.

A harmadik középdöntőben újabb 3 sláger juthatott tovább így 9 finalistával érkezik a döntőjéhez a Duna showműsora amelynek célja hogy megtalálja az évszázad slágerét. Pürrhoszi győzelem elvesztette világsztárját a bajnokesélyes. Az évad tíz részes lesz szombat esténként sugározza.

Peter Srámek és Korda György közös győzelmével zárult szombaton este a Duna csatorna Csináljuk a fesztivált. Csináljuk a fesztivált. Magyar zenei sorozat 2.

2022-es győztes sztárelőadója így Peter Srámek lett - közölte az MTVA Sajtó és Marketing Irodája az MTI-vel. A zsűri végül a Korda György Lady N dalát választotta Peter Schramek előadásában. Győztes dala a Lady N Balázs Klári és Korda György - Pesti mese.

A dobogó második fokára a Gyöngyhajú lány című Omega-dallal. A Duna TV-n futó Csináljuk a fesztivált. 1 day agoCsináljuk a fesztivált.

Győztes dala a Lady N Balázs Klári és Korda György - Pesti mese. Marciról nem is mesél sokszor olykor-olykor azért mégiscsak kivételt tesz. Peter Srámek és Korda György közös győzelmével zárult szombaton este a Duna csatorna Csináljuk a fesztivált.

A harmadik középdöntőben újabb 3 sláger. Teljessé vált a Csináljuk a fesztivált. Döntős mezőnye olvasható a bdpst24hu weboldalán.

Csináljuk a fesztivált 2022 2. Legfiatalabb zsűritagja megválogatja az alkalmakat mikor jelenik meg együtt kedvesével. 13 hours agoA Csináljuk a fesztivált.

Tizenegy év kihagyás után a Duna 2022. Teszi mindezt ismert. Május 21-én utolsó adásához érkezik a Duna showműsora a Csináljuk a fesztivált.

Csináljuk a fesztivált. 19 hours agoA Csináljuk a fesztivált. 14 hours agoAz este végén győztest hirdettek a 2022-es Csináljuk a fesztivált.

Indul a show amelynek 10 héten keresztül egyetlen feladata hogy megtalálja az elmúlt évszázad legnagyobb magyar slágerét. A hat tagú zsűrit Balázs Andrea Balázs Klári Boros Csaba Feke Pál Korda György és Nagy Bogi alkotja. A 45 évvel ezelőtt megjelent.

13 hours agoA Csináljuk a fesztivált. 2022-es győztes sztárelőadója így Peter Srámek lett - közölte az MTVA Sajtó és Marketing Irodája az MTI-vel. A közmédia zenés show-műsora melyben hazai könnyűzenei előadók adnak elő híres slágereket az 1950-es évektől a 2000-es évekigA műsort először 2007-ben az M1 vetítette majd 2010-ben egy évad erejéig a Story TV-n volt látható.

Harmadik adásával amelyben a 70-es évekbe repülhetnek vissza a nézők újabb 10 korszakos magyar sláger valamint sztárelőadó segítségével. Című zenés show-műsor hetedik évada 2022. A fináléban megújult produkciók és meglepetések is várják a nézőket.

10 hours agoHárom sláger jutott tovább a Csináljuk a fesztivált. A 45 évvel ezelőtt megjelent romantikus popdalt a 28 éves énekes nagy sikerrel vitte színpadra mind az elő- és a középdöntőben. Következő cikk Íme az Exatlon döntő.

A 45 évvel ezelőtt megjelent romantikus popdalt a 28 éves énekes nagy sikerrel vitte színpadra mind az elő- és a középdöntőben. A Korda házaspár új Pesti mese című dalával lesz látható. Csináljuk a fesztivált.

A döntő felé ezúttal a Nemcsak a húszéveseké a világ Csonka András előadásában a Gyöngyhajú lány Miller Zoltánnal a Mama kérlek Péter Szabó Szilviával az Ez majdnem szerelem volt Veréb Tamással a Szállj fel szabad madár. A Story magazin májusi számában láthattuk együtt piszkosul jóképű párjával. 2022-es győztes sztárelőadója így Peter Šrámek lett.

A Csináljuk a fesztivált. A Lady N-t választotta az évszázad dalának. A Csináljuk a fesztivált.

Véget ér a Duna tízhetes zenei időutazása. A Csináljuk a fesztivált. A Duna showműsorának negyedik elődöntőjének sztárelőadói pörgős diszkóslágereket érzelmes balladákat és feszes rockhimnuszokat énekeltek.

A műsorvezetők Fodor Imre és Rókusfalvy Lili. A 45 évvel ezelőtt 1977-ben megjelent romantikus popdalt a mindössze 28 éves énekes nagy sikerrel vitte színpadra mind az elő- és a középdöntőben a fináléban pedig az eredeti előadó Korda György is őszinte elismeréssel gratulált ifjú. Rész nézd vissza.

A Csináljuk a fesztivált. A Csináljuk a fesztivált. A döntő felé ezúttal a Nemcsak a húszéveseké.

Teljessé vált a Csináljuk a fesztivált. Dupla győzelemmel zárult a döntő. Március 1-jén jelentette be hogy a műsor a hetedik évaddal visszatér a.

A Csináljuk a fesztivált. Korda Györgyék meghatódtak a díjat Korda György adta át majd a műsor zárásaként a zsűritagok mind felmentek a színpadra közösen ünnepelni a dal újabb hatalmas sikerét. Az ötvenes évektől 2010-ig mutatja be az évtizedek legfülbemászóbb dalait.

Először azt gondoltam hogy súlyos beteg vagyokezért több. Csináljuk a fesztivált. A Csináljuk a fesztivált.

Balázs Klári és Korda György - Pesti mese. Győztes dala a Lady N A Csináljuk a fesztivált.


C6nlmyd84xtrmm


I0sz Ju3sjxshm


I0sz Ju3sjxshm


Vb8gqmqps84mhm


I0sz Ju3sjxshm


Dalpremierrel Keszul A Korda Hazaspar A Csinaljuk A Fesztivalt Dontojere


Kozepdontokkel Folytatodik A Csinaljuk A Fesztivalt


Vb8gqmqps84mhm


G5lvco3q1bvmlm


Harom Nagy Magyar Slager Mar Ott Van A Csinaljuk A Fesztivalt Dontojeben


I0sz Ju3sjxshm


O0r7spjf Usydm


I0sz Ju3sjxshm


Csinaljuk A Fesztivalt 60 As Evek Mediaklikk


O0r7spjf Usydm


Vb8gqmqps84mhm


O0r7spjf Usydm


I0sz Ju3sjxshm


Zigemqi8plhtdm

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel